Angrerett, retur og reklamasjon

Angrerett og retur

Du har 14 dagers angrerett fra den dagen du har mottatt varen. Hvis du ikke vil beholde varen, må du returnere varen(e) innen denne fristen er utløpt.

Angreretten gjelder ikke for:
  • Varer bestilt på mål
  • Varer som er justert av skredder
  • Forseglede varer hvor forsegling er brutt eller hygeniske årsaker
  • Undertøy og badetøy

Returprosess

Ta kontakt med oss på byemilina@gmail.com dersom du ønsker å returnere. 

Du er returansvarlig

Det er kunden sitt ansvar at pakken kommer frem til oss. Vi tilbyr ikke gratis retur, og dekker  derfor ikke returportoen. Gjelder returen din en reklamasjonssak, eller at vi har sendt feil vare, betaler vi selvfølgelig også returportoen.

Tilbakebetaling

Dersom du skal motta refusjon i forbindelse med en retur, så skjer dette utelukkende via paypal, Visa/Mastercard avhengig av hva du betalte varene med. Tilbakebetaling skal finne sted innen 14 virkedager etter at vi mottar produktet fra deg.

Ved heving av kjøp grunnet forsinket levering fra oss, gjelder samme regler for retur.

Reklamasjon

Dersom det oppdages en feil eller mangel på en vare må du innen rimelig tid etter at dette oppdages, gi oss melding om at du ønsker å påberope en mangel (reklamasjon). Du kan melde fra om feil og mangler ved produktene til byemilina@gmail.com

Vi forbeholder oss retten til å videresende reklamasjoner til produsent eller underleverandør for videre vurdering av eventuelle feil og mangler.

Hvis du på eget initiativ iverksetter tiltak for å utbedre mangelen ut over det som måtte være avtalt med Bye Bye AS, betaler vi ikke disse utgiftene.

Vi følger Forbrukerutvalgets avgjørelser ved en eventuell tvist.

Uavhentede pakker

Hvis en pakke som er levert ditt lokale postkontor ikke blir hentet, forbeholder vi oss retten til å debitere kostnadene dette fører med seg for oss.

Alle forsøk på svindel vil bli sporet og politianmeldt

Kontaktinformasjon

Hvis du har spørsmål, ta kontakt med oss via:

Post: BYE BYE AS, Eikenga 27, 0579 Oslo

E-post: Byemilina@gmail.com

Web: www.byemilina.com